Jogi közlemény

Jogi közlemény
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a www.kozut.hu internetes portál látogatóit, hogy weboldalainak látogatása egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

1. A www.kozut.hu weboldalainak tartalma – így az azokon szereplő valamennyi logó is – szerzői jogvédelem alá esik. A www.kozut.hu-n publikáló társaságok, szervezetek, magán és jogi személyek az erre vonatkozó valamennyi jogukat fenntartják.

2. A publikálók előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmát (szövegeket, ábrákat, térképeket, táblázatokat stb.) vagy azok bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni, ugyanakkor hozzájárulnak ahhoz, hogy a honlap látogatói saját, személyes használatra ezen oldalak kivonatait számítógépükön tárolják vagy kinyomtassák.

3. A publikálók nem vállalnak felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy közétett anyagokért, amelyekhez weboldalai kapcsolódnak.

4. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. fenntartja a jogot, hogy a www.kozut.hu tartalmát bármikor módosítsa, vagy elérhetőségét megszüntesse. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. nem vállalja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-től függetlenül változtatás történik, ezért a publikálók nem vállalnak garanciát a honlap látogatóinál megjelenő weboldalak tartalmára vagy megbízhatóságára vonatkozóan.

5. Amennyiben bármely látogatónk írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül) egyúttal elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy azt a Magyar Közút Nonprofit Zrt., vagy másik publikáló – minden felelősség nélkül – közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Az anyag küldője ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez jogi eljárást a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-vel szemben, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja az anyagot publikáló kiadót.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS