Burkolatmarási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz szombathelyen a Rumi út és a 86-os főút csomópontjában

Burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Szombathelyen a Rumi út és a 86-os főút kereszteződésében 2024. május 30-án, csütörtökön. A munkálatok a csúcsidőszakokon kívül, várhatóan 8 és 16 óra között zajlanak majd útlezárás és sebességkorlátozás mellett.

A munkavégzés ideje alatt a Rumi útról Gyöngyöshermán felé, valamint Gyöngyöshermán felől a Rumi útra nem lehet majd behajtani. A Szőlős utca Rumi út felé vezető részét a szakemberek ezért lezárják, így az OMV töltőállomás utáni rész ideiglenesen zsákutcává alakul. Gyöngyöshermán felől a várost a 86-os főút felől lehet megközelíteni. A forgalomkorlátozás a Volánbusz járatait és a megkülönböztető jelzést használó járművek útvonalát nem befolyásolja, azok a munkaterület mellett a munkavégzés ideje alatt is elhaladhatnak.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS