KERÉKPÁRSÁV ÉPÍTÉSE MIATT TOVÁBBI FORGALOMKORLÁTOZÁS LÉP ÉLETBE AZ 510-ES FŐÚT DUNAHARASZTI ÁTKELÉSI SZAKASZÁN

Újabb szakaszához érkeztek a Dunaharaszti Város Önkormányzata beruházásában, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretein belül megvalósuló kerékpársáv építés munkálatai.

A kivitelezés második ütemében 2024. július 31-től burkolat bontási és szélesítési munkák kezdődnek a főút Dunaharaszti, Király utca és Égerfa utca közötti szakaszán. A munkálatok ideje alatt félpályás zárás mellett a váltakozó irányú áthaladást jelzőlámpa irányítja majd, míg a munkaterület mellett 40 km/órás sebességkorlátozás lép életbe. A munkálatokhoz kapcsolódóan a főúton torlódások kialakulása várható. A gyalogos és kerékpáros forgalmat is érinti majd a beruházás, ezért az autósoktól extra figyelmet kérnek a szakemberek.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS