Megnyitja kapuit a martonvásári mérnökség a Közlekedési Kultúra Napján – Mit keres egy „zsiráf” a mérnökségen?

A biztonságos közlekedés iránt elkötelezett Magyar Közút Nonprofit Zrt. is különleges akcióval csatlakozik a Közlekedési Kultúra Napja 2019 programsorozathoz. A társaság kiemelten fontosnak tartja a kicsik biztonságos közlekedésre nevelését, illetve a felnőttek, családok figyelmét is folyamatosan felhívja a tudatos közlekedésre és a közlekedésbiztonsági kockázatokra.

A május 11-ei esemény előtt már egy nappal 2019. május 10-én, pénteken megnyitja kapuit a társaság martonvásári mérnöksége. Ezen a különleges napon az álmok valóra válhatnak és bárki bemehet a társaság mérnökségére, láthatja a világot a közutasok szemével, megismerheti azok életét, akik a nagy forgalmú utakon, autópályán nap mint nap dolgoznak. A látogatók beülhetnek a kékvillogós útellenőri autóba, amely a balesetek helyszínét is biztosítja. Megnézhetik a „zsiráfnak” nevezett előjelző eszközt, illetve az ütközéscsillapító energiaelnyelő eszközt, amely a burkolatjavításokat, felújításokat végző közutasokat védi a balesetektől. A martonvásári mérnökség dolgozói reggel 9 óra és délután 13 óra között várják a látogatókat, családokat.

A belépés előzetes regisztrációhoz kötött! Az érdeklődök az ugyfelszolgalat@kozut.hu címen jelentkezhetnek május 9-e, csütörtök 12 óráig.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS