Csütörtök délelőtt javítási munkák miatt torlódásra számíthatnak az autósok az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megbízásából az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 42-es kilométerszelvényben található hídon kedd óta végeznek kopóréteg cserét a szakemberek. A marási munkákat követően a belső sáv újraaszfaltozás utolsó ütemét 2018. június 7-én, csütörtök reggeltől végzi a kivitelező, a munkálatok várhatóan délig tartanak majd.

Az autópálya nagy forgalma miatt a munkavégzés ideje alatt torlódás várható, így a munkaterület előtt a gyorsforgalmi út felett található változtatható jelzésképű táblákon is felhívják a szakemberek az autósok figyelmét a korlátozásra.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! A korlátozások és a kivitelezési munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság.

Tekintettel arra, hogy a lehetséges alternatív útvonalakon is hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak érdemes még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon. 

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS