A jövő hét folyamán több forgalomkorlátozásra kell számítani az M1-es autópályán


A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy az M1-es autópálya alábbi szakaszain geodéziai munkák miatt, várhatóan a következő napokon váltakozva lezárásra kerülnek a forgalmi sávok:
• 2018. január 5-e, pénteken 9 óra és17 óra között Nagyegyháza térségében, Győr irányába, a 47-es és a 49-es km szelvények között lezárásra kerülnek a leállósávok. A munkálatok nem érintik a forgalmi sávokat, így az utakon lévők zavartalanul haladhatnak ezen szakaszon.
• 2018. január 8-a, hétfőn 9 óra és17 óra között Nagyegyháza térségében, Budapest irányába, a 49-es és a 47-es km szelvények között a szakemberek váltakozva lezárják a forgalmi sávokat. A munkálatok ideje alatt csak egy forgalmi sávon haladhat majd a forgalom, 80 km/órás sebességkorlátozás mellett!
• 2018. január 9-e, kedden 9 óra és17 óra között szintén Nagyegyháza térségében, Győr irányába, a 47-es és a 49-es km szelvények között váltakozva lezárják a forgalmi sávokat. A munkálatok ideje alatt csak egy forgalmi sávon tud majd haladni a forgalom, 80 km/órás sebességkorlátozás mellett!
Az M1-es autópálya nagy forgalma miatt a terelések ideje alatt torlódás várható!
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be!
Az autósoknak az aktuális forgalmi helyzetről érdemes még utazás előtt tájékozódni a társaság megyei diszpécsereinél vagy Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS