A jövő hét folyamán több forgalomkorlátozásra kell számítani az M1-es autópályán


A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy az M1-es autópálya alábbi szakaszain geodéziai munkák miatt, várhatóan a következő napokon váltakozva lezárásra kerülnek a forgalmi sávok:
• 2018. január 5-e, pénteken 9 óra és17 óra között Nagyegyháza térségében, Győr irányába, a 47-es és a 49-es km szelvények között lezárásra kerülnek a leállósávok. A munkálatok nem érintik a forgalmi sávokat, így az utakon lévők zavartalanul haladhatnak ezen szakaszon.
• 2018. január 8-a, hétfőn 9 óra és17 óra között Nagyegyháza térségében, Budapest irányába, a 49-es és a 47-es km szelvények között a szakemberek váltakozva lezárják a forgalmi sávokat. A munkálatok ideje alatt csak egy forgalmi sávon haladhat majd a forgalom, 80 km/órás sebességkorlátozás mellett!
• 2018. január 9-e, kedden 9 óra és17 óra között szintén Nagyegyháza térségében, Győr irányába, a 47-es és a 49-es km szelvények között váltakozva lezárják a forgalmi sávokat. A munkálatok ideje alatt csak egy forgalmi sávon tud majd haladni a forgalom, 80 km/órás sebességkorlátozás mellett!
Az M1-es autópálya nagy forgalma miatt a terelések ideje alatt torlódás várható!
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be!
Az autósoknak az aktuális forgalmi helyzetről érdemes még utazás előtt tájékozódni a társaság megyei diszpécsereinél vagy Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS