A mai nappal megszűnik, de jövő héttől újabb forgalomkorlátozás várható az M1-es autópálya Bicskei szakaszán

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy az M1-es autópályán Bicske térségében, Hegyeshalom irányába, a 39-es és a 41-es kilométer szelvények között kiépített forgalomterelést 2017. december 14-én, csütörtökön 23 órakor elbontja.
Az érintett szakaszon végzett burkolatjavítási munkálatokat ugyanakkor 2017. december 18-án, hétfőn 8 órától folytatják, melynek befejezése a tervek szerint 2017. december 19., kedd 23 óráig fog tartani. Ezen időszak alatt az M1-es autópályán Bicske térségében, Hegyeshalom irányába, a 40-es és a 41-es km szelvények között fix forgalomtereléssel zárják le a haladósávot. Az erre közlekedők csak a belső forgalmi sávon tudnak majd haladni, 80 km/órás sebességkorlátozás mellett.
A munkavégzés ideje alatt az autópálya jelentős forgalma miatt torlódás várható, így az utakon lévők hosszabb menetidővel számolhatnak!
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be!
Az autósoknak az aktuális forgalmi helyzetről érdemes még utazás előtt tájékozódni a társaság megyei diszpécsereinél vagy Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
 

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS