Vagyontárgyak értékesítése

Home / E-Ügyfélszolgálat / Vagyontárgyak értékesítése

Vagyontárgyak értékesítése

 1. Regisztráció
 2. Előzetes regisztráció nem szükséges, mivel az ajánlatokat postai úton szükséges megküldeni.

 3. Licitálás menet
 4. Minden vagyontárgy publikus körben kerül meghirdetésre, ezért a termék ellenértéke a legmagasabb licit értéke lesz. A nyílt aukció időtartama kettő hét, mely idő alatt az ajánlatnak is be kell érkeznie! A hiánytalanul kitöltött ajánlati nyilatkozatot ajánlott küldeményként a 1024 Budapest, Fényes Elek u. 7-13 címre kérjük küldeni.

  A borítékon a következő szöveget kell feltüntetni: „Magyar Közút vételi ajánlat, ajánlattételi azonosító: XXXX/2017/X Vagyonnyilvántartási osztály részére. Eredményhirdetésig nem bontható fel!” (az X mindig az aktuális hirdetés számát jelöli)

  A meghirdetett termékekkel kapcsolatban kérdéseket e-mailben lehet feltenni az ertekesites@kozut.hu email címre. A megválaszolt kérdések válaszai feltüntetésre kerülnek a hirdetési csomag könyvtárában.

  Amennyiben a licit értéke elérte, vagy meghaladta a minimál árat, a legmagasabb értéket ajánló veheti meg a terméket.

 5. Bontás, eredményhirdetés
 6. Az ajánlattételi határidőt követő kettő munkanapon belül a sértetlen borítékokat egy bizottság felbontja, erről jegyzőkönyvet készít, amely a weboldalon, a hirdetési csomag könyvtárában kerül feltüntetésre. Azonos ajánlati ár esetén a bizottság sorsol, amelynek eredményéről jegyzőkönyvet vesz fel. A nyerteseket e-mail-ben értesíti az Eladó, és tájékoztatja a további teendőkről (vételár fizetés, átadás-átvétel).