Hétfőn és kedden napközben lezárják a Kistarcsai Hévhez vezető úton található hidat

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában a 21304-es jelű Kistarcsai Hévhez vezető út feletti hídon lokális szerkezet javítási munkálatokat végeznek a szakemberek. A munkálatokat teljes pályás korlátozás mellett végzik 2018. november 19-én és 20-án, vagyis hétfőn és kedden. A lezárás a csúcsidőszakokon kívül, reggel 10 és délután 17 óra között lesz érvényben. A mobil állványzatnak köszönhetően a munkanapok végén a forgalom korlátozás nélkül közlekedhet a híd alatti útszakaszon. A munkálatok idejére a szakemberek táblákkal jelzik a hivatalos terelőútvonalat.

Tekintettel arra, hogy a korlátozással járó munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál weboldalán, a www.utinform.hu-n, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a kivitelezők szakemberei a korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a beavatkozásokat az ő érdekükben végzik.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS