Az M0-s autóút déli szektorán zajló fejlesztés kapcsán csúcsidőn kívül újítják fel az ideiglenes sárga burkolati jeleket

Az M0-s autóút déli szektorán a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában zajló fejlesztési munkák kapcsán az ideiglenes sárga burkolati jelek felújító festését végzik a szakemberek, mivel a téli időjárás és a nagy forgalom miatt megkoptak.

Sávszűkítésre kell számítani a Soroksári Duna-híd és a Hárosi Duna-híd környezetében, illetve az M6-os autópálya csomópontja és Hárosi Duna-híd között is.

A munkálatokat mozgó terelés mellett végzik 2019. január 16-án, szerdán és január 17-én, csütörtökön reggel 9 óra és 16 óra között, illetve hétvégén reggel 8 óra és 16 óra között. A munkálatok szervezésénél a szakemberek figyelembe vették a reggeli és délutáni csúcsidőket, illetve a pénteki csúcsforgalmat, így ezekben az időpontokban nem lesz munkavégzés.

A festési és száradási idő ütemenként 1-1,5 óra. Egy-egy ütem befejezése után a főpályáról időszakosan levonulnak a szakemberek, így az esetlegesen feltorlódott forgalmat elengedik. A munkavégzés a kedvező időjárás miatt lehetséges és a balesetek megelőzése szempontjából szükséges.

Az M0-s autóút déli szektorában közlekedőktől türelmet kérünk a munkálatok ideje alatt, a felújító festés az ő érdeküket szolgálja. A közlekedőktől azt kérik a szakemberek, hogy még utazás előtt tájékozódjanak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának weboldalán, a www.utinform.hu oldalon az aktuális út- és látási viszonyokról, valamint forgalmi helyzetről.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS