A Sajó-folyó pontonhídja csütörtök éjfélig üzemel, már csütörtök délutántól ismét a Kesznyéteni Sajó-hídon haladhat a forgalom

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2018-ban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretein belül országosan több mint 526 kilométernyi út teljes körű felújítását indította el. A program egyik elemeként Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a kesznyéteni Sajó-híd teljes körűen újult meg.

2018. november 15-e, csütörtök délutántól ismét megnyílik a forgalom előtt a kesznyéteni Sajó-híd. A híd felújítási munkálatai alatt működő Muhi és Köröm községek között, a Sajó-folyón felépített pontonhidat a Magyar Honvédség 2018. november 15-e, csütörtök éjfélig üzemelteti, a menetrendszerinti VOLÁN autóbusz járatok ezen a napon még a pontonhídon közlekednek, november 16-a, péntektől már a megújult kesznyéteni Sajó-hídon.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a kivitelezők ezúton köszönik a térség lakosságának és az arra közlekedőknek a türelmét, amelyet a felújítási munkák idején tanúsítottak. A beruházás rövid, közép és hosszú távon is az ő érdeküket szolgálja majd.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS