A Sajó-folyó pontonhídja csütörtök éjfélig üzemel, már csütörtök délutántól ismét a Kesznyéteni Sajó-hídon haladhat a forgalom

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2018-ban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretein belül országosan több mint 526 kilométernyi út teljes körű felújítását indította el. A program egyik elemeként Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a kesznyéteni Sajó-híd teljes körűen újult meg.

2018. november 15-e, csütörtök délutántól ismét megnyílik a forgalom előtt a kesznyéteni Sajó-híd. A híd felújítási munkálatai alatt működő Muhi és Köröm községek között, a Sajó-folyón felépített pontonhidat a Magyar Honvédség 2018. november 15-e, csütörtök éjfélig üzemelteti, a menetrendszerinti VOLÁN autóbusz járatok ezen a napon még a pontonhídon közlekednek, november 16-a, péntektől már a megújult kesznyéteni Sajó-hídon.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a kivitelezők ezúton köszönik a térség lakosságának és az arra közlekedőknek a türelmét, amelyet a felújítási munkák idején tanúsítottak. A beruházás rövid, közép és hosszú távon is az ő érdeküket szolgálja majd.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS