Kutatók Éjszakája a Magyar Közút laboratóriumában

Társaságunk idén is csatlakozik a Kutatók éjszakája rendezvénysorozathoz, hogy a látványos laborlátogatásokon bemutassuk mit teszünk a jobb minőségű útállapotokért, hogyan vizsgáljuk az útépítéseknél felhasználásra kerülő anyagokat. 

2024. szeptember 27-28-án immár 19. alkalommal rendezik meg a Kutatók éjszakája programsorozatot, ahol szórakoztató, inspiráló előadásokon, kísérleteken, laborbejárásokon keresztül minden korosztály megismerkedhet a tudományos kutatás számos új eredményével.

Ezen a két napon az érdeklődők ingyenesen betekinthetnek a különböző tudományterületek titkaiba, köztük a Magyar Közút szegedi és veszprémi minőségvizsgálati laboratóriumába is. Míg Veszprémben az ország legjobban felszerelt bitumenvizsgáló műhelyébe léphetnek be a látogatók, addig Szegeden megmutatjuk, hogy milyen aszfaltmechanikai vizsgálatokkal állapítjuk meg utak tartósságát.

Bővebb információ és regisztráció: www.kutatokejszakaja.hu
Társaságunk interaktív laborlátogatására a Programok menüponton keresztül lehet jelentkezni, a turnusok időpontjai mindkét helyszínen: 2024. 09. 27. (péntek) 18:00, 20:00, és 22:00

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

                

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS