BARANYA, VESZPRÉM ÉS JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK VÁRMEGYEI SZAKEMBEREK LETTEK A KÖZUTAS RODEÓ DOBOGÓSAI

Szeptember 5-én a zsámbéki Drivingcamp-ben tartotta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a már hagyományos Közutas Rodeó Bajnokságának 2024-es döntőjét. A rodeó verseny lényege, hogy a versenyzők szóróadapterrel és hóekével felszerelt nehézgépjárművel, akadálypályán teljesítenek különböző ügyességi feladatokat időre, amelyek során a hibákért más-más mértékű büntetőpontokat kapnak. A gyorsaság csak a feladatok egy részénél számít, nagyobb hangsúly van a pontos és precíz vezetési stíluson. Az elmúlt hetekben mind a 19 vármegyében lezajlottak a helyi versenyek, így az országos döntőben a 19 vármegyei győztes gépkezelő vehetett részt. Az idei országos bajnok Varga Olivér lett Baranya vármegyéből, a dobogó második fokára Pintér Gergő állhatott Veszprém vármegyéből, míg a harmadik helyet ifj. Fenyves József szerezte meg Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből.

 

Az országos döntő első három helyezettje a nemzetközi V4 Rodeón fogja képviselni a következő napokban hazánkat Szlovákiában, míg a hónap végén már az európai, Németországban megrendezésre kerülő bajnokságon mérkőzhetnek meg kollégáikkal.

 

A hazai döntőről készült látványos videó a Magyar Közút Instagram oldalán is elérhető: https://www.instagram.com/reel/C_955uqowxx/?igsh=MThwOXJjYW56bnBpaQ==.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS