Ismét teljes hosszában, korlátozás nélkül használhatják a közlekedők Gödön a Duna utat

Újabb mérföldkőhöz érkeztek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában zajló felújítási munkálatok a gödi Duna út 2-es főút (Pesti út) és a vasúti átjáró közötti 538 méteres szakaszán. December 11-e, keddtől a Duna utat teljes hosszában megnyitják a közlekedők számára, a megnyitással egy időben megszűnnek a terelőutak, a Honvédsoron, a Madách utcában, továbbá a Kolozsvári utcán is visszaáll az eredeti forgalmi rend.

Keddtől a helyi és a Volán járatok is újra a Duna úton közlekednek, a Volán járatai ismét a Duna úton található megállóhelyet használhatják. A Duna út az újranyitást követően a járdát és a padkát érintő felújítási munkálatok miatt továbbra is munkaterület marad, ezért ideiglenes, lokális félpályás korlátozásra még lehet számítani, melynek környezetében jelzőőrös forgalomirányítást vezetnek majd be a szakemberek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezért továbbra is arra kéri az autósokat, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek. Az építési munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS