A következő napokban is folytatódnak a korlátozással járó munkálatok az M0-s autóút több szakaszán

Burkolatfelújítási munkálatok miatt újabb csomóponti ágon várható félpályás korlátozás 2023. november 2-3. között, csütörtöktől péntekig az M0-M7 csomópontban, ezért az M0-s autóútról az M7-es autópályán Balaton irányába közlekedők korlátozásra számíthatnak. A korlátozás a kétsávos szakaszon csak egy sávot fog érinteni, az M0 autóútról az M7-es autópálya Balaton irányába történő felhajtás biztosított marad.

Szintén burkolatfelújítási munkák zajlanak 2023. november 2-a, csütörtök reggeltől várhatóan egy héten át az M0-M5 csomópontban az M5-ös autópálya Kecskemét irányába vezető oldalon és az azonos oldali gyűjtő-elosztó pályán. Ezalatt sávelhúzás mellett pályaszűkítéssel is járó korlátozást vezetnek be a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei, ezért javasolt a csomópontban fokozott figyelemmel közlekedni. A korlátozás ideje alatt a csomópontban továbbra is fel lehet hajtani az M5 autópálya Kecskemét irányába vezető oldaláról a Vecsés-Alsónémedi összekötő útra és az M0 autóútra, valamint a Vecsés-Alsónémedi összekötő útról és az M0 autóútról az M5 autópálya Kecskemét irányába vezető oldalra.

Burkolatfelújítást végeznek november 2-án, csütörtök reggeltől várhatóan 2 héten át az M0-s autóút M4-es autóút felé vezető oldalán, a káposztásmegyeri csomópont és az M0-M2 csomópont közti szakaszán is. Emiatt egymás utáni ütemben egy-egy sáv zárása várható a szakaszon. A korlátozás nem érinti az autóútra történő fel- és onnan történő lehajtást

Hídszigetelési munkálatok miatt szakaszos sávzárás várható 2023. november 6-án, hétfő reggeltől az M0 autóút Dunakeszi csomópont környezetében, a 11-es főúti csomópont irányába vezető pályaoldalon. Várhatóan november közepéig az M0 72+700 km szelvényénél a belső forgalmi sávot, majd a külső forgalmi sávot zárják le a szakemberek. A beavatkozás teljes idejére a főpályán két sávon, sávelhúzással haladhat a forgalom. A térségben 60 kilométer/órás sebességkorlátozásra számíthatnak a közlekedők.

A szakemberek a munkálatokra, korlátozásokra előjelző táblákkal és a változtatható jelzésképű táblákon is felhívják a közlekedők figyelmét. A korlátozások miatt jelentős menetidő növekedéssel kell számolni. A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS