Emká, a Magyar Közút mentett kutyusa is karácsonyi csúnya pulcsit húzott, hogy segítsen a daganatos gyermekeken

A Magyar Gyermekonkológiai Hálózat orvosai, nővérei és ápolói az ország nyolc pontján küzdenek nap mint nap a rákos gyermekek életéért. Ők a Gyermekgyógyítók, akik immár ötödik alkalommal rendezik meg a csúnya pulcsis kihívásukat a daganatos gyermekekért, ehhez csatlakozott idén a Magyar Közút mentett kutyusa, Emká is. A társaság arra buzdít mindenkit, hogy vegyen példát Emkáról, csatlakozzon a jótékonysági kampányhoz, húzzon karácsonyi csúnya pulcsit és támogassa a Gyermekgyógyítók munkáját és a daganatos gyerekeket.

A Magyar Közút idén Emkával csatlakozott a Gyermekgyógyítók #csunyapulcsibansegitek kampányához, a karácsonyi pulcsis kutyáról készült fotókat a hivatalos Instagram oldalán posztolta a társaság: https://www.instagram.com/p/CmOAQ4nKu6o/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

A Gyermekgyógyítók célja, hogy december 16-án, pénteken legyen 3000 csúnyapulcsis ember, aki csatlakozik az év legmókásabb jótékonysági kampányához, ami nemcsak egy jó móka, hanem közösségépítés, kiszakadás a karácsony előtti hajtásból, ráadásul egy fontos ügy támogatása is egyben. A szervezet ugyanis ‘No Isolation’ nevű okos eszközökre gyűjt, hiszen a beteg, kezelés alatt álló gyerekek hónapokra kiszakadnak a közösségből, ami lelkileg hatalmas megterhelés nekik a betegség mellett, az eszköz segítségével azonban úgy érezhetik, mintha ők is ott ülnének az iskolában, barátaik között. Láthatják az osztálytársaikat, beszélgethetnek velük, sőt jelentkezhetnek és válaszolhatnak a tanár kérdéseire.

Cél, hogy a daganatos gyermekek méltó körülmények között gyógyulhassanak és az őket gyógyító orvosok és ápolók a lehető legkorszerűbb műszerekkel gyógyíthassák a csöppségeket. Ehhez csak el kell küldeni a 49-es kódot a 13600-as telefonszámra, ezzel 500 Ft-tal támogatva a Gyermekgyógyítók munkáját. A bátrabbak és bevállalósabbak pedig vegyenek fel csúnya karácsonyi pulcsit és töltsenek fel magukról fotót a Facebook és/vagy Instagram profiljukra, ott pedig használják a #csunyapulcsibansegitek hashtaget, hogy országos mozgalommá nőhesse ki magát az esemény.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS