Ma nem csak a hőségriadó miatt fogsz olvadozni

A Magyar Közút jászberényi mérnökségének munkatársai épp felújítást előkészítő munkálatokat végeztek a Pusztamonostor-Jászárokszállás összekötő úton, amikor egyikük furcsa, nyüszítő hangokat hallott a szikkasztó árok irányából. A helyszínt tüzetesebben áttekintve egy alig több mint 930 grammos, egy tenyérben is elférő, fekete kiskutyára leltek, sajnos a már élettelen testvére társaságában. Az árva kiskutyát a mérnökség befogadta és azóta is gondját viselik az ott dolgozók.

A legkisebb közutasról és gazdáiról készült videó a Magyar Közút Youtube csatornáján ezen a linken tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=JTPi2JxsD7w

A mérnökség kötelékébe tartozó kutyust másnap soron kívül állatorvosi vizsgálatra vitték a közutasok, ahol megállapították, hogy egy egészséges, 4 hetes, 930 gramm súlyú kiskutya gazdái lettek. Széles körű összefogás eredményeként megfelelő eledelekkel, orvosi tanácsra laktózmentes tejjel és a kényelmét szolgáló játékokkal, tárgyakkal látták el.

De egy dolog még hátra van: mi legyen a neve? Árnyék, Emká vagy Cuki? Ebben kéri mindenki segítségét a Magyar Közút. Szavazni a társaság Facebook oldalán lehet ezen a linken 2022. július 25-e, hétfő 12 óráig: https://www.facebook.com/495999410472092/posts/pfbid023fdAjDNfMwp63Qdv4zWEUGLk59vCcEjweEk42aoyMTvKo4dymxopdJ6Gx2oSpUTyl/?d=n.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS