Olajszivárgás miatt ideiglenesen lezárják az Orosháza-Mezőkovácsháza összekötő út egy szakaszát

Föld alatti vezetéksérülés miatt olajszivárgás rongálta meg a burkolatot az Orosháza-Mezőkovácsháza összekötő úton, Orosháza és Kaszaper között a pusztaföldvári bekötőút után. Az érintett 5 méteres szakaszt a helyreállítás idejére lezárták a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei. A várhatóan egy hetes korlátozás ideje alatt kijelölt terelőúton lehet közlekedni a térségben.

A lezárás ideje alatt a közlekedőknek az Orosháza-Pusztaföldvár-Csanádapáca-Kaszaper útvonalat, a Mezőkovácsházára és a battonyai határátkelőre közlekedőknek pedig az Orosháza-Tótkomlós-Kaszaper útirányt javasolják a szakemberek. A megkülönböztető jelzést használó járművek áthaladását a lezárás ideje alatt is biztosítják.

A helyreállítás idejére a társaság a közlekedők türelmét és megértését kéri. A járművezetőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS