Ha nehezen indul a heted, nézd meg a Magyar Közút TikTok oldalát

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az elmúlt téli időszak aktív hóeltakarítási és síkosságmentesítési, valamint az utóbbi hetek lokális javítási munkái mellett felpörgette a TikTok oldalát is. Aki szeretne egy kis színt és humort vinni a szürke hétköznapjaiba annak érdemes a közútkezelőt követni ezen a platformon is.

A legfrissebb közösségi média oldalát 2020 tavaszán indította el a társaság a TikTok-on, melyen igazából idén február elejétől pörgette fel aktivitását: www.tiktok.com/@magyarkozut.

Fiataloknak, idősebbeknek egyaránt érdemes követnie – ha még nem tette meg – a Magyar Közút TikTok oldalát, ha humoros és kreatív rövid videókon keresztül szeretne jobban belesni a közútkezelő tevékenységébe.

A Magyar Közút kiemelt célja, hogy valamennyi közösségi média platformján, minden korosztály számára betekintést engedjen a sokrétű közútkezelői munka minél több részletébe és a lehető legtöbb fronton tudja üzeneteit eljuttatni az úthasználókhoz.

A társaság egyébként közel 8 éve, 2013-ban indította el hivatalos, mára több mint 27 ezres Facebook oldalát (www.facebook.com/magyarkozut), ezt követte 2017-ben a mostanra az egyik legtöbb, 24 ezer követővel rendelkező állami, nagyvállalati Instagram oldalának a létrehozása (www.instagram.com/magyarkozut), 2018-tól a hivatalos Youtube csatornája is elérhető (www.youtube.com/magyarkozuthivatalos), amely jelenleg több mint 4,1 millió összmegtekintésnél jár.

A TikTok a legújabb olyan plaform, amelyet igyekeznek bevenni, kifejezetten ide szánt tartalmak publikálásával.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS