Ünnepek alatt is: utinform.hu – Hasznos linkek és karácsonyi videó

Idén talán az ünnepek alatti forgalom sem olyan lesz minden tekintetben, mint amit az előző években megszokhattunk, de van, ami nem változik. A közlekedőknek indulás előtt most is érdemes lesz ellátogatni a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának weboldalára, a www.utinform.hu-ra, hogy még a tervezett utazásuk előtt tájékozódhassanak az aktuális útviszonyokról és forgalmi helyzetről.

A www.utinform.hu oldalon az ünnepek előtt és alatt is számos hasznos közlekedési információhoz juthatnak a közlekedők. A számos tájékoztató információn kívül a folyamatosan frissülő baleseti hírek ezen a linken érhetőek el, továbbá a téli időszakban néhány óránként országos összesítést is publikálnak a szakemberek az aktuális útviszonyokról, forgalmi helyzetről, ami ezen a linken olvasható.

Az Útinform szolgálat munkatársai telefonon is 0-24 órában elérhetőek a +36-1-336-2400-ás telefonszámon. Őket akkor érdemes felkeresni, ha országos, több megyét is érintő információkra van szükség. Csak egy megyét érintő kérdés esetén a megyei diszpécserszolgálatokat ajánlott hívni, mely telefonszámok itt érhetőek el. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálata a navigációs, közösségi autós alkalmazásoknak is számos adatot szolgáltat, így a www.utinform.hu weboldalon túl érdemes ezeket is használniuk a közlekedőknek, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék az ünnepi időszakban.

A Magyar Közút minden közlekedőnek boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kíván ezzel a videóval: https://www.youtube.com/watch?v=IqWBLNyl0QE&feature=youtu.be.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS