Hídfelújítási munkák miatt teljes útzár lesz Szombathely és Bucsu között

Hídfelújítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 87133-as jelű Bucsu bekötőút, Szombathely és Bucsu közötti szakaszán. A munkálatok 2020. július 23. és 2020. augusztus 19. között zajlanak, melynek idejére teljes útzárat vezetnek be a szakemberek, ezért terelőúton lehet közlekedni.

A munkálatok ideje alatt a kijelölt terelőút a lezárt útszakasszal párhuzamosan halad a 89801-es jelű Sé csomóponti ágtól, a 8901-es jelű Szombathely-Bucsu összekötő úton Sé – Torony településéken át, a 8717-es jelű Bucsu-Bozsok összekötő útig. A lezárt útszakasz környezetében jelzőtáblák segítik a közlekedést.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS