Körforgalom építés miatt lezárják egy éjszakára Szigetváron a 6-os főút és Kadarkúti út csomópontját

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában a végéhez közeledik Szigetváron a 6-os főút és a kadarkúti út csomópontjában épített körforgalom kivitelezése. Az aszfalt kopóréteg terítését a körön belül a technológia sajátossága miatt csak teljes lezárás alatt tudják elvégezni a szakemberek, ezért várhatóan 2020. július 21-én, kedden 19:30-tól 2020. július 22-e, szerda 4:30-ig nem lehet majd használni a csomópontot.

A lezárás ideje alatt a megkülönböztető jelzést használó járművek, így a tűzoltóság, mentő, rendőrség áthaladhat a csomóponton. Amennyiben az időjárás vagy egyéb tényezők nem teszik lehetővé a munkálatokat, úgy 2020. július 22-e, szerda 19:30 és 2020. július 23-a, csütörtök 4:30 között számíthatnak lezárásra a közlekedők.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a munkálatok hosszú távon is az ő érdeküket szolgálják majd.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS