Burkolatjavítási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz az M51-es autóúton és az M51-M5 csomópontban

Burkolatjavítási munkákat és burkolatjel felújításokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az M51-es autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán és az M51-M5 csomópontban 2020. július 8-a, szerda reggeltől 2020. július 9-e, csütörtök estig. A munkálatok ideje alatt a szakemberek lezárják az M51-es autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalát az 5-ös főúti csomópont és az M5-ös autópálya között.

A lezárás idejére a közlekedők az 5-ös főúti csomópontban még ki tudnak hajtani, de az M5-ös autópályát Budapest felé az M0-ás autóúton keresztül tudják megközelíteni. Az 5-ös főúton Dabas felől érkezőknek is az M0-ás autóútra kell felhajtaniuk, majd az M5-ös autópályán keresztül elérhetik a fővárost. Továbbá az M5-ös autópályán Szeged felől érkezők sem tudnak kihajtani az M51-es autóútra az M1-es autópálya felé. Az erre közlekedőknek az M5-ös autópályán tovább kell haladniuk és a bevásárló központoknál visszafordulva a másik oldalra, elérhetik az M51-es autóutat. A terelőutat a szakemberek változtatható jelzésképű táblákon és sárga táblákon is jelzik.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a társaság a közlekedők türelmét és megértését kéri, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS