Burkolatjavítási munkák miatt teljes útzár lesz Szalafő és Farkasfa között

Burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 7455-ös jelű Őriszentpéter – Máriaújfalu összekötő úton, Szalafő határától Farkasfa kezdetéig. A munkálatok 2020. július 6-án, hétfőn 7 és 17 óra között zajlanak, melynek idejére teljes útzárat vezetnek be a szakemberek, ezért terelőúton lehet közlekedni.

A lezárt útszakasz két végén jelzőőrök irányítják majd a forgalmat. Mivel nem a teljes szakaszon zajlik majd munkavégzés, de biztonsági okokból szükséges a teljes szakasz lezárása, ezért a közlekedők úticéluktól függően a jelzőőrök helyszíni tájékoztatása alapján a lezárt útszakaszra, a munkaterület határáig indokolt esetben behajthatnak. Aki viszont Őriszentpéter felől Farkasfát szeretné megközelíteni, azoknak a kijelölt terelőút az Őriszentpéter-Kondorfa-Csörötnek-Magyarlak-Máriaújfalu-Farkasfa útvonal, a 7453-as jelű Őriszentpéter – Rönök összekötő út és 7454-es jelű Vasszentmihály – Felsőszölnök összekötő út használatával.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS