Egy kamion műszaki mentése miatt lezárják az M0-s autóút M7-es autópályára kihajtó ágát

Egy hétfői baleset nyomán egy kamion műszaki mentése miatt közel egy órára lezárják szerda dél körül az M0-s autóút M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalára vezető csomóponti ágat. A közlekedők Törökbálinton keresztül juthatnak fel a határhoz vezető szakasza.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. egy kamion műszaki mentése miatt 2019. december 4-én, szerdán 8 órától lezárja az M0-s autóút M7-es autópályára, a Letenye felé vezető oldalra vezető csomóponti ág belső sávját. A korábban árokba borult kamion kézi kirakodása ekkor kezdődhet el, egyúttal párhuzamosan megkezdődik a kamion kiemelésének előkészülete is. Szerda dél környékén pedig várhatóan megkezdődhet a kamion kiemelése, melyhez teljes ágzár bevezetése szükséges, ami várhatóan egy órát vesz majd igénybe. A korlátozás idejére a 8102-es jelű út Törökbálintnál található, M7-es autópálya alatti szakaszára terelik a forgalmat a szakemberek. Ez azt jelenti, hogy az M0-s autóútról az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán kell továbbhaladni a közlekedőknek, majd a 14-es kijáratnál a törökbálinti Bajcsy-Zsilinszky útra kell kihajtaniuk, ott az M7-es autópálya alatt, Törökbálint irányába haladva visszatérhetnek a gyorsforgalmi út Letenye felé vezető szakaszára.

Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS