Szerda este átmenetileg szünetelnek a Magyar Közút online Útinform szolgáltatásai

Szerda este, 2019. október 16-án 17 órától várhatóan 21 óráig a Magyar Közút Nonprofit Zrt. informatikai rendszerfrissítést hajt végre, ezért átmenetileg nem lesznek elérhetőek az Útinform online szolgáltatásai és a társaság honlapja, így az e-ügyfélszolgálati bejelentő felülete sem.

A tervezett karbantartás a www.utinform.hu weboldal és a kapcsolódó informatikai rendszerek teljes felületét érinti, így például nem lesznek elérhetőek a közúti kameraképek sem a jelzett időszakban. Aktuális forgalmi információkkal kapcsolatban ugyanakkor ebben az időszakban is elérhetőek lesznek az Útinform diszpécserei telefonon a +36-1-336-2400 telefonszámon.

A frissítés miatt átmenetileg szünetelni fog a www.kozut.hu oldal is, és az ezen keresztül elérhető e-ügyfélszolgálati felület, a www.uvreoffice.kozut.hu, amin keresztül útvonalengedélyek kérhetőek, illetve a KIRA közlekedési információs rendszer és adatbázis is.

A rendszerfrissítés ideje alatt a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az érdeklődők és a közlekedők türelmét és megértését kéri.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS