Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz Miskolcon a Gózon Lajos utcában

Miskolcon a Gózon Lajos utcában, a Vasgyári köztemető vasúti átjárójától a Kabar utcai útcsatlakozásig nagyfelületű burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A munkálatok ideje alatt, 2019. október 14-e, hétfő délutántól várhatóan október végéig forgalomkorlátozásra kell számítania a közlekedőknek.

A 2519-es Miskolc-Bükkszentkereszt összekötő út felújítással érintett szakaszán félpályás forgalomkorlátozás lesz érvényben, a munkálatok ideje alatt jelzőőr és forgalomirányító fényjelző készülék irányítja majd a forgalmat. A menetrend szerinti autóbuszjáratok közlekedését nem érintik a munkálatok, azonban torlódásra és hosszabb menetidőre lehet számítani. A torlódások elkerülése érdekében a személygépjárművel közlekedőknek – célforgalom kivételével – ajánlott a Lórántffy – Kiss Ernő utcák használata alternatív útvonalként. A felújítás ideje alatt a Mexikóvölgyi bányákból érkező tehergépjármű forgalom előreláthatólag a Lórántffy – Kiss Ernő – Vologda – Búza tér útvonalat is igénybe veheti majd.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek. Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódni a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

A munkálatok helyszíne:

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS