Teljes útzár mellett építik tovább Tiszaföldvár új körforgalmát

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében, Tiszaföldvár városközpontjában a Mártírok útja és Kossuth Lajos utca találkozásában az önkormányzat beruházásában épülő körforgalmi csomópont kivitelezési munkálatai miatt 2019. augusztus 28-án, szerda 8 órától előreláthatólag 2019. október 7-ig lezárják az érintett országos közút mintegy 50 méteres szakaszát. A forgalmat önkormányzati utakra terelik. A kivitelezési munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik a szakemberek.

A teljes útzár miatt a hivatalos terelőútvonal Martfű és Cserkeszőlő települések irányából a Kossuth Lajos utca – Mártírok útja – Tavaszmező utca – Öcsödi út – Kossuth Lajos utca lesz. Míg a Martfű – Mezőtúr és a Mezőtúr – Martfű irányba közlekedő járművek a körpálya már megépített nyomvonalát tudják igénybe venni. A terelőútvonalon, valamint az egyéb helyi közúthálózaton további forgalmi rend változásokra kell számítania a közlekedőknek. A Kossuth Lajos utca lezárása miatt a helyi úthálózaton lévő tehergépjárművekre vonatkozó behajtási korlátozásokat (pl. Öcsödi út) feloldják. A környező lakóutcák, helyi utak forgalmi rendjének változásairól Tiszaföldvár Város Önkormányzatának lakossági tájékoztatójából informálódhatnak az érdeklődők.

Az épülő csomópont környezetében veszélyt jelző és tilalmi táblák, a főbb döntési pontokban sárga terelőtáblák fogják jelezni a munkavégzést, valamint a forgalomterelésre kijelölt útvonalat.

A közlekedőknek érdemes még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről, lehetséges kerülőútvonalakról a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), a www.utinform.hu weboldalon, vagy Tiszaföldvár Város Önkormányzatának lakossági tájékoztatójából, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS