Csúcsidőn kívül javítják a 7-es főút Érd és Tárnok közötti szakaszát

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tárnoki mérnöksége a húsvéti ünnepeket követően 2019. április 23-tól április 26-ig, vagyis keddtől péntekig a 7-es főút 22-es kilométerszelvényének térségében burkolatjavítási munkákat végez. Az Érd és Tárnok közötti 600 méteres szakaszt érintően 3 ütemben zajlanak majd a beavatkozások: április 23-án burkolatmarást, 24-én az aszfaltozási munkák előkészítését, míg 25-én és 26-án az aszfaltozási feladatok végzik majd a szakemberek.

A munkavégzés idején félpályás útlezárás lesz érvényben, jelzőlámpás forgalomirányítás mellett. Annak ellenére, hogy a munkálatok a reggeli csúcsidőszak után és a délutáni csúcsidő kezdete előtt zajlanak, a 7-es főút egyébként is nagy forgalma miatt a közlekedők megnövekedett menetidővel számolhatnak és torlódásra készülhetnek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. nyomatékosan arra kéri a közlekedőket, hogy a kihelyezett forgalmi előjelzések és érvényben lévő sebességkorlátozásoknak megfelelően, fokozott óvatossággal közlekedjenek a dolgozói mellett a balesetek elkerülése érdekében!

Tekintettel arra, hogy a nagyfelületű burkolatjavítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS