Korlátozásokra számíthatnak a közlekedők a következő napokban az M1-es autópálya bicskei és nagyegyházai szakaszán

Az M1-es autópályán Nagyegyháza térségében, a Budapest felé vezető oldalon a külső sávban végeznek csütörtökön burkolatjavítási munkálatokat, szombaton a Győr felé vezető oldalon, míg vasárnap a Budapest felé vezető oldalon zárják le a belső sávot a bicskei csomópontnál a szakemberek.

2018. december 6-án, csütörtökön reggel 9 óra és délután 16 óra között Nagyegyháza térségében, a Budapest felé vezető oldalon a külső sávot lezárják. Torlódás esetén a Tatabánya-Óváros csomópont – 1-es főút – 39-es bicskei csomóponton keresztül kerülhetnek a közlekedők.

A hétvégén a 28-as és 40-es kilométerszelvények felújításhoz kapcsolódó forgalomterelést elbontják, de a munkálatok ideje alatt a bicskei csomópontot zavartalanul lehet használni. 2018. december 8-án, szombaton reggel 8 óra és délután 16 óra között Bicske térségében a Győr felé vezető oldalon a belső sávot lezárják. Torlódás esetén a Zsámbék-Herceghalom csomópont – 1-es főút – bicskei csomóponton keresztül kerülhetnek az autósok. 2018. december 9-én, vasárnap reggel 8 óra és délután 17 óra között szintén Bicske térségében, a Budapest felé vezető oldalon a belső sávot lezárják. Torlódás esetén az 39-es bicskei csomópont – 1-es főút – 27-es Zsámbék-Herceghalom csomóponton keresztül lehet elkerülni a torlódó szakaszt. A terelések visszabontását követően a forgalom a 28-as és a 40-es kilométerszelvények között is az eredeti forgalmi rend áll vissza az M1-es autópályán.

Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a munkálatokhoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának weboldalán, a www.utinform.hu-n, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS