Elkészült az M7-es autópálya Siófok és Zamárdi közötti szakaszának felújítása

Több mint 20 kilométeren újul meg az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldala, a 90-es és a 111-es kilométerszelvények között. Az útalapot is érintő felújítási munkák két ütemben valósulnak meg. Az idei évben 8 kilométernyi szakasz újult meg.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2018. augusztus 22-én adta át az M7-es felújításának első üteméhez kapcsolódóan a munkaterületet a kivitelezőnek. Első körben a 102-es és 111-es kilométerszelvények között, vagyis a Siófok Centrum és a Zamárdi csomópont között újult meg a pálya Letenye felé vezető 8 kilométeres szakasza.

Az előzetes terveknek megfelelően, 2018. november 12-én, hétfő délelőtt 10 órakor rendőri segítséggel átadták a forgalomnak a felújított autópálya szakaszt. Ugyanakkor lokális forgalomterelésre még november 14-ig számíthatnak az autósok.

A tavasszal folytatódó építési fázisokról és az azokhoz kapcsolódó forgalomszervezési változásokról a beruházó, Magyar Közút Nonprofit Zrt. folyamatosan ad majd tájékoztatást.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a kivitelezők ezúton köszönik a térség lakosságának és az arra közlekedőknek a türelmét, amelyet a felújítási munkák idején tanúsítottak. A beruházás rövid, közép és hosszú távon is az ő érdeküket szolgálja majd.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS