Nyelvváltó

  • English

Félpályás korlátozás mellett végeznek karbantartási munkákat hétfőtől a köröstarcsai Kettős-Körös-hídon

Home / Hírek / Félpályás korlátozás mellett végeznek karbantartási munkákat hétfőtől a köröstarcsai Kettős-Körös-hídon

Félpályás korlátozás mellett végeznek karbantartási munkákat hétfőtől a köröstarcsai Kettős-Körös-hídon

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 47-es főúton található köröstarcsai Kettős-Körös-hídon karbantartási munkákat végez 2018. október 8-tól egészen november 30-ig. A munkálatok félpályás korlátozás mellett zajlanak majd.

A felújítási munkák során a híd teljes hosszán érvényben lesz a félpályás korlátozás, a forgalmat jelzőlámpa irányítja majd. A munkálatok az érintett hídon és szakaszon közlekedő rövid, közép és hosszú távú érdekét fogja szolgálni, ezért a beruházók és kivitelezők az autósok türelmét és megértését kérik a korlátozással járó feladatok elvégzéséig.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Tekintettel arra, hogy a fejlesztési munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a cég Útinform szolgálatánál a +36-1-336-2400-s telefonszámon, illetve awww.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály