Félpályás korlátozás mellett végeznek karbantartási munkákat hétfőtől a köröstarcsai Kettős-Körös-hídon

Home / Hírek / Félpályás korlátozás mellett végeznek karbantartási munkákat hétfőtől a köröstarcsai Kettős-Körös-hídon

Félpályás korlátozás mellett végeznek karbantartási munkákat hétfőtől a köröstarcsai Kettős-Körös-hídon

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 47-es főúton található köröstarcsai Kettős-Körös-hídon karbantartási munkákat végez 2018. október 8-tól egészen november 30-ig. A munkálatok félpályás korlátozás mellett zajlanak majd.

A felújítási munkák során a híd teljes hosszán érvényben lesz a félpályás korlátozás, a forgalmat jelzőlámpa irányítja majd. A munkálatok az érintett hídon és szakaszon közlekedő rövid, közép és hosszú távú érdekét fogja szolgálni, ezért a beruházók és kivitelezők az autósok türelmét és megértését kérik a korlátozással járó feladatok elvégzéséig.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Tekintettel arra, hogy a fejlesztési munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a cég Útinform szolgálatánál a +36-1-336-2400-s telefonszámon, illetve awww.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS