Nyelvváltó

  • English

Geofizikai mérések miatt néhány órás forgalomkorlátozás lesz az M3-as autópályán a Halászaranyosi pihenőhely térségében

Home / Hírek / Geofizikai mérések miatt néhány órás forgalomkorlátozás lesz az M3-as autópályán a Halászaranyosi pihenőhely térségében

Geofizikai mérések miatt néhány órás forgalomkorlátozás lesz az M3-as autópályán a Halászaranyosi pihenőhely térségében

​Az M3-as autópálya Halászaranyosi pihenőhelynél lévő szakaszán, a Budapest és a Nyíregyháza felé vezető oldalon is a burkolatvizsgáló geofizikai méréseket végeznek a szakemberek.

A mérések idejére a helyszínen 2018. október 8-án, hétfőn reggel 8 órától – délután 16 óráig az M3-as autópálya forgalma váltakozva egy forgalmi sávra szűkül és 60 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba. A mérések idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik a szakemberek.

Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a térségben zajló beruházásokhoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál a +36-1-336-2400-as telefonszámon, illetve awww.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály