Nyelvváltó

  • English

Felújítási munkák miatt október 3-tól korlátozásra számíthatnak a Mórahalom térségében közlekedők

Home / Hírek / Felújítási munkák miatt október 3-tól korlátozásra számíthatnak a Mórahalom térségében közlekedők

Felújítási munkák miatt október 3-tól korlátozásra számíthatnak a Mórahalom térségében közlekedők

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában megújul az 5514-es jelű összekötő út Szeged felőli körforgalmú csomópontja és a Széksóstói főcsatorna között több mint 600 méteren. A munkálatok során nemcsak a burkolatot újítják fel, hanem a szakaszon található hidat is, ennek kapcsán 1 hónapig teljes útzár lesz érvényben.

Az 5514-es jelű mellékúton zajló felújítási munkák keretében az érintett útszakaszon található csatorna hídfelújítása miatt 2018. október 3-tól, szerdától várhatóan egy hónapra lezárják a Szeged város felőli körforgalom és a Mórahalom városközpont körforgalma közötti részt. Mórahalom Város Önkormányzatának hozzájárulásával erre az útszakaszra mindkét irányból tilos lesz a behajtás a lakó és áruszállító célforgalom, az építési forgalom és a regionális autóbusz forgalom kivételével. Egyéb járművek terelőútként az 55-ös számú Mórahalom elkerülő és az 5432-es jelű Zákányszék–Mórahalom összekötő utat használhatják majd.

A munkálatok idejére a beruházó és kivitelező is a közlekedők türelmét és megértését kéri, a felújítási munkák rövid, közép és hosszú távon is az autósok érdekét szolgálja majd.

Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál a +36-1-336-2400-as telefonszámon, illetve awww.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály