Felújítási munkák miatt október 3-tól korlátozásra számíthatnak a Mórahalom térségében közlekedők

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában megújul az 5514-es jelű összekötő út Szeged felőli körforgalmú csomópontja és a Széksóstói főcsatorna között több mint 600 méteren. A munkálatok során nemcsak a burkolatot újítják fel, hanem a szakaszon található hidat is, ennek kapcsán 1 hónapig teljes útzár lesz érvényben.

Az 5514-es jelű mellékúton zajló felújítási munkák keretében az érintett útszakaszon található csatorna hídfelújítása miatt 2018. október 3-tól, szerdától várhatóan egy hónapra lezárják a Szeged város felőli körforgalom és a Mórahalom városközpont körforgalma közötti részt. Mórahalom Város Önkormányzatának hozzájárulásával erre az útszakaszra mindkét irányból tilos lesz a behajtás a lakó és áruszállító célforgalom, az építési forgalom és a regionális autóbusz forgalom kivételével. Egyéb járművek terelőútként az 55-ös számú Mórahalom elkerülő és az 5432-es jelű Zákányszék–Mórahalom összekötő utat használhatják majd.

A munkálatok idejére a beruházó és kivitelező is a közlekedők türelmét és megértését kéri, a felújítási munkák rövid, közép és hosszú távon is az autósok érdekét szolgálja majd.

Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál a +36-1-336-2400-as telefonszámon, illetve awww.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS