Játssz kisautó helyett igazi gépekkel! – Nyílt nap a Magyar Közút mérnökségein

​Milyen egy útellenőri autó? Milyen egy hókotrót vezetni? Kik a közutasok és mi a munkájuk? 2018. szeptember 22-én országszerte Nyílt Nap lesz a Magyar Közút Nonprofit Zrt. mérnökségein.

Minden kisgyerek tátott szájjal nézi az óriási gépeken dolgozó embereket, akik az utakat építik, javítják. Ezen a különleges napon az álmok valóra válhatnak, és bárki bemehet a társaság egy-egy megyei mérnökségére és felülhet egy hókotróra, beülhet egy útellenőri autóba, megismerheti és láthatja a világot a közutasok szemével. A jászberényi, a pécs-felsői, a keszthelyi, az orosházi, a kaposvári, a körmendi, a csornai, a székesfehérvári, a dunakeszi, a hajdúszoboszlói, a kecskeméti, a szegedi, az egri, a tatabányai, a szekszárdi, a balassagyarmati, a pápai és a nyíregyházi mérnökség, illetve a miskolci Központi Megyei Igazgatóság dolgozói várják szeretettel a látogatókat, hogy bemutassák munkájukat. A gyerekeknek további különleges programokkal is készülnek a közutasok, lesz például arcfestés, falmászás és óriási aszfaltfelületre is lehet majd rajzolni.

Időpont: 2018. szeptember 22., szombat 10-15 óra között

További információk az egyes helyszínekről itt érhetőek el:https://www.facebook.com/pg/MagyarKozut/events/?ref=page_internal

Szeretettel várunk mindenkit!
Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS