Felújítási munkák miatt korlátozások lesznek a 4-es főút monori szakaszán

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában, hazai, központi költségvetési támogatási forrásból megújul a 4-es főút Monor belterületi szakasza. A több mint 1 kilométert érintő beruházás kivitelezési munkáit az Euroaszfalt Kft. végzi el, mintegy nettó 160 millió forint értékben.

A már folyamatban lévő munkálatok olyan fázisba kerültek, illetve a következő hetekben olyan forgalomkorlátozások lépnek életbe , melyek miatt az erre közlekedők jelentős menetidő növekedéssel számolhatnak. A kivitelező szakemberei szeptember 23-áig elvégzik a középszigetes gyalogátkelőhely térkő burkolatának átépítését, az útszakasz marási és aszfaltozási munkálatait, valamint a buszöblök betonozását. A teljes projekt, az előzetes tervek szerint, október elejére fejeződhet be.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Tekintettel arra, hogy a felújítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a cég Útinform szolgálatánál a +36-1-336-2400-s telefonszámon, illetve awww.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A munkálatok idejére a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedők türelmét és megértését kéri.
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS