Nyelvváltó

  • English

Több mint 3 kilométeren újul meg a 24-es főút Mátraháza térségében

Home / Hírek / Több mint 3 kilométeren újul meg a 24-es főút Mátraháza térségében

Több mint 3 kilométeren újul meg a 24-es főút Mátraháza térségében

​Több mint 3 kilométeren újul meg a 24-es főút Mátraháza átkelési szakasza, valamint a Mátraháza és a galyatetői elágazó közötti szakasza. Az Gyöngyös-Parád-Eger összekötő út pályaszerkezetet érintő felújítási munkálatai várhatóan 90 napig, azaz november végéig tartanak majd, amely félpályás forgalomkorlátozás mellett több ütemben zajlik majd.

A kivitelezők 2018. augusztus 29-én, szerdán vették át a munkaterületet. A munkák során az út menti területeken forgalombiztonságra veszélyes fákat 2018. szeptember 3-tól kezdődően kivágják. Az útszakasz hegyvidéki jellegéből adódóan a favágás csak forgalomkorlátozás mellett végezhető, így 40 km/órás sebességkorlátozásra, félpályás lezárásra és jelzőőrös irányításra kell számítani az arra közlekedőknek.
 
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a cég Útinform szolgálatánál a +36-1-336-2400-s telefonszámon, illetve awww.utinform.hu  weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály