Korlátozás: Változik a forgalmi rend hétvégén a szegedi 5-ös főúton zajló felújítási munkákhoz kapcsolódóan

​Szegeden az 5-ös főút belterületi szakaszán, a Kossuth Lajos sugárút – Hajnóczy utca között a felújításhoz kapcsolódóan újabb forgalmi rend változásra számíthatnak a közlekedők hétvégén.

Az útfelújítási munkák következő ütemében ezen a hétvégén, azaz 2018. augusztus 25-26-án lezárják az Attila utca-Nagykörút csomópontját az útcsatlakozás aszfaltozása miatt.

Ezeken a napokon az eredetileg a Nagykörútról az Attila utcába kanyarodó tömegközlekedést biztosító járművek a Londoni körút- Gutenberg utca – Jósika utca terelőútvonalon közlekednek. A szakaszhatárokon lévő jelzőlámpákon kívül a többi jelzőlámpa továbbra is sárga villogó üzemmódban működik majd.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

A korlátozások és a kivitelezési munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a Magyar Közút Nonprofit Zrt.
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS