Korlátozás: Július 30-tól erre számíthatnak a Csepel-Szigetszentmiklós összekötő úton közlekedők

A Pest megyei Csepel-Szigetszentmiklós összekötő út felújítása kapcsán nagyobb mértékű korlátozásra és ezáltal torlódásra számíthatnak a közlekedők 2018. július 30., hétfő és augusztus 5., vasárnap között. A munkálatok idejére a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedők türelmét és megértését kéri.

Az összekötő úton 2018. július 30-tól az M0-ás autóút (le- és felhajtó ágai) és a Csepeli út találkozásának (M0 északi oldalán) körforgalmú csomóponttá történő átépítésének munkái tovább folytatódnak, melyek sávzárásokkal és sebességkorlátozással járnak. 

A forgalmi rend változására KRESZ táblákkal és ideiglenes burkolati jelekkel hívják fel a közlekedők figyelmét. Az M0-ás irányából érkezők továbbra is egy forgalmi sávon tudják megközelíteni a Csepeli utat, a jobbra – Budapest felé – kanyarodó sávot lezárták a szakemberek, valamint a Csepeli úton Budapest irányából érkezőknek korábban meglévő balra kanyarodó sávja is megszűnt, így egy sávot használhatnak az egyenesen és a balra kanyarodók.

Az ALDI áruház és a LIDL áruház közötti szakaszon a buszmegállók építései, valamint az árokrendezési munkák folytatódnak, lokális sávszűkítések mellett. A LIDL áruház és a Szent Erzsébet téri körforgalom közötti szakaszon a kopóréteg aszfaltozási munkái készülnek, sávzárásokra kell számítani, jelzőőrös illetve jelzőlámpás forgalomirányítás mellett.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

A korlátozások és a kivitelezési munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS