Teljes útzár mellett javítják a gyórói Répce-hidat

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában 2018. július 24-től kezdődően, több mint egy hónapnyi teljes útzár mellett végeznek javítási és karbantartási munkákat a gyórói Répce-hídon. Gyóró települést Himod és Cirák felől érhetik el a közlekedők a korlátozás ideje alatt.

A 8603-as jelű Farád–Mihályi–Gyóró összekötő úton található Gyórói Répce-hídon javítási és karbantartási munkákat végeznek a szakemberek teljes útzár mellett. A munkálatok a tervek szerint 2018. július 24-én, kedden 8 órától indulnak és várhatóan 2018. augusztus 28-án, kedden 18 órakor fejeződnek be.

Gyóró megközelítése továbbra is lehetséges lesz Himod és Cirák felől. Himod és Cirák községek a 8611-es számú Kapuvár-Beled-Celldömölk összekötő útról érhetők el. A terelő utakat ideiglenes táblák jelzik. Gyóró község viszont nem lesz elérhető Mihályi irányából, a 8611-es számú Kapuvár-Beled-Celldömölk összekötő út felől.

 
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozásokhoz, munkavégzésekhez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozások és a javítási munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság, a munkálatokat az ő érdekükben végzik a szakemberek.
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS