Korlátozás: Július 9-től erre számíthatnak a Csepel-Szigetszentmiklós összekötő úton közlekedők

​A Pest megyei Csepel-Szigetszentmiklós összekötő út felújítása kapcsán nagyobb mértékű korlátozásra és ezáltal torlódásra számíthatnak a közlekedők 2018. július 9., hétfő és július 15., vasárnap között. A munkálatok idejére a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedők türelmét és megértését kéri.

Az összekötő úton 2018. július 9-től az M0-s autóút (le- és felhajtó ágai) és a Csepeli út találkozásának (M0 északi oldalán) körforgalmú csomóponttá történő átépítésének munkái tovább folytatódnak, melyek sávzárásokkal és sebességkorlátozással járnak.

A forgalmi rend változására KRESZ táblákkal és ideiglenes burkolati jelekkel hívják fel a közlekedők figyelmét. Az M0 irányából érkezők továbbra is egy forgalmi sávon tudják megközelíteni a Csepeli utat, a jobbra – Budapest felé – kanyarodó sávot lezárták a szakemberek, valamint a Csepeli úton Budapest irányából érkezőknek korábban meglévő balra kanyarodó sávja is megszűnt, így egy sávot használhatnak az egyenesen és a balra kanyarodók.

Az ALDI áruház körforgalmi csomópontja és a Petőfi Sándor utcai körforgalom között aszfaltozási, szegélyépítési valamint buszmegálló-átépítési munkák, a Petőfi Sándor utcai és a Szent Erzsébet téri körforgalom között a burkolatjavítási, felület-előkészítési munkák tovább folytatódnak, sebességkorlátozásra és lokális félpályás lezárásokra kell számítani. Az ALDI körforgalmi csomópont és a Szent Erzsébet téri körforgalom közötti útszakaszon – több helyszínen a padka- és árokrendezési munkálatok is folytatódnak, melyek lokális sávszűkítéssel járnak.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

A korlátozások és a kivitelezési munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság.
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
 

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS