Nagyfelületű javítási munkák indulnak a debreceni Vágóhíd utcán

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a debreceni Vágóhíd utcán, több mint 1 kilométeres szakaszon nagyfelületű burkolatjavítási munkákat végez. A tervek szerint, megfelelő időjárási körülmények mellett a munkálatok 2018. június 15-től egészen június 27-ig tartanak majd. Ez idő alatt a közlekedők időszakos korlátozásokra, torlódásra számíthatnak.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a debreceni Vágóhíd utcán a Dohánygyári bejárótól az iparvágányig, közel 1 kilométer hosszt érintve nagyfelületű burkolat felújítási munkát végez. A kopóréteg marása 2018. június 15-én, pénteken kezdődik, melyet szombaton és hétfőn folytatnak majd. A közmű szerelvények szintbe emelését a marási munkákkal egy időben, péntektől jövő hét szerdáig végzik el a szakemberek. A tervek szerint június 21-én, csütörtökön kezdődhet és június 27-én, szerdán fejeződhetnek be a kivitelezési munkálatok, melynek során az érintett szakaszon található 3 pár buszöböl is megújul.

A Vágóhíd utcán a közlekedők félpályás lezárásokra számíthatnak, az aszfaltozás idején pedig az érintett telephelyek autóval való megközelítése az aszfalt kihűléséig időszakosan korlátozottan lesz elérhető.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Tekintettel arra, hogy a lehetséges alternatív útvonalakon is hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak érdemes még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS