Nyelvváltó

  • English

Nagyfelületű javítási munkák indulnak a debreceni Vágóhíd utcán

Home / Hírek / Nagyfelületű javítási munkák indulnak a debreceni Vágóhíd utcán

Nagyfelületű javítási munkák indulnak a debreceni Vágóhíd utcán

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a debreceni Vágóhíd utcán, több mint 1 kilométeres szakaszon nagyfelületű burkolatjavítási munkákat végez. A tervek szerint, megfelelő időjárási körülmények mellett a munkálatok 2018. június 15-től egészen június 27-ig tartanak majd. Ez idő alatt a közlekedők időszakos korlátozásokra, torlódásra számíthatnak.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a debreceni Vágóhíd utcán a Dohánygyári bejárótól az iparvágányig, közel 1 kilométer hosszt érintve nagyfelületű burkolat felújítási munkát végez. A kopóréteg marása 2018. június 15-én, pénteken kezdődik, melyet szombaton és hétfőn folytatnak majd. A közmű szerelvények szintbe emelését a marási munkákkal egy időben, péntektől jövő hét szerdáig végzik el a szakemberek. A tervek szerint június 21-én, csütörtökön kezdődhet és június 27-én, szerdán fejeződhetnek be a kivitelezési munkálatok, melynek során az érintett szakaszon található 3 pár buszöböl is megújul.

A Vágóhíd utcán a közlekedők félpályás lezárásokra számíthatnak, az aszfaltozás idején pedig az érintett telephelyek autóval való megközelítése az aszfalt kihűléséig időszakosan korlátozottan lesz elérhető.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Tekintettel arra, hogy a lehetséges alternatív útvonalakon is hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak érdemes még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály