Szerdán és csütörtökön is forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek az M3-as autópályán Nagyfüged térségében

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Nagyfüged térségében a 80-as és a 90-es kilométerszelvények között lokális burkolat javítási munkákat végeznek 2018. június 6-án és 7-én, vagyis. szerdán és csütörtökön reggel 8 és délután 18 óra között. A munkálatok idejére az autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán egy forgalmi sávon haladhat a forgalom, 60 km/órás sebességkorlátozás mellett.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! A korlátozások és a kivitelezési munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság.

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a közlekedők a nap 24 órájában tájékozódhatnak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon. 

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS