Felújítási munkák miatt torlódás várható a Csepel-Szigetszentmiklós összekötő úton

​A Pest megyei Csepel-Szigetszentmiklós összekötő út felújítása kapcsán nagyobb mértékű korlátozásra és ezáltal torlódásra számíthatnak a közlekedők 2018. június 4. és június 6. között. A munkálatok idejére a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a közlekedők türelmét és megértését kéri.

Az összekötő úton 2018. június 4-től kezdődően az M0-s autóút (le- és felhajtó ágai) és a Csepeli út találkozásának (M0 északi oldalán) körforgalmú csomóponttá történő átépítésének munkái folytatódnak, melyek esetenként forgalomkorlátozással, sávszűkítéssel, sávzárással és sebességkorlátozással járnak.

Az 5-ös kilométerszelvény (LIDL áruház csomópontja) és a Petőfi Sándor utcai körforgalom között marási és aszfaltozási munkák lesznek, melyek sebességkorlátozással és félpályás lezárásokkal járnak. Napközben jelzőőrös, éjszaka jelzőlámpás forgalomirányítás lesz érvényben. A munkákat 6 ütemben 6 napon keresztül végzik a szakemberek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be, mindig vegyék figyelembe az aktuálisan bevezetett, az építési munkák miatt szükséges forgalmi rendet.

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a közlekedők a nap 24 órájában tájékozódhatnak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon. 

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS