Csőtörés miatt teljes pályás korlátozást vezetnek be Diósdon a Szabadság utcában

​A Pest megyei  Diósdon a Szabadság utca 14. házszám előtt a 8102-es jelű összekötő úton csőtörés miatt teljes pályás lezárást vezetnek be a szakemberek 2018. május 31-től. Az érintett útszakaszon kizárólag ezen a vonalon közlekedő buszjáratok hajthatnak át, a helyi célforgalomnak az úti céljuk felőli oldalról lesz csak lehetőségük behajtani a Szabadság útra.

Az átkelő forgalom számára a törökbálinti Raktárvárosi út – Vasút utca – Kamaraerdei út – Dózsa György út és a diósdi Balatoni út (7-es főút) lesz terelőútként kijelölve. A megváltozott forgalmi rendre külön táblák hívják majd fel a figyelmet valamennyi érintett szakaszon.

A csőtörés okozta hiba és útbeszakadás helyreállítása folyamatban van, azonban ennek kivitelezése előre láthatóan több hónapot is igénybe vehet.

A munkavégzés ideje alatt a térségben közlekedőknek érdemes utazás előtt tájékozódniuk az aktuális forgalmi helyzetről, ezt megtehetik a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál a 06-1-336-2400-s telefonszámon és awww.utinform.hu oldalon keresztül is.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS