Csőtörés miatt teljes pályás korlátozást vezetnek be Diósdon a Szabadság utcában

​A Pest megyei  Diósdon a Szabadság utca 14. házszám előtt a 8102-es jelű összekötő úton csőtörés miatt teljes pályás lezárást vezetnek be a szakemberek 2018. május 31-től. Az érintett útszakaszon kizárólag ezen a vonalon közlekedő buszjáratok hajthatnak át, a helyi célforgalomnak az úti céljuk felőli oldalról lesz csak lehetőségük behajtani a Szabadság útra.

Az átkelő forgalom számára a törökbálinti Raktárvárosi út – Vasút utca – Kamaraerdei út – Dózsa György út és a diósdi Balatoni út (7-es főút) lesz terelőútként kijelölve. A megváltozott forgalmi rendre külön táblák hívják majd fel a figyelmet valamennyi érintett szakaszon.

A csőtörés okozta hiba és útbeszakadás helyreállítása folyamatban van, azonban ennek kivitelezése előre láthatóan több hónapot is igénybe vehet.

A munkavégzés ideje alatt a térségben közlekedőknek érdemes utazás előtt tájékozódniuk az aktuális forgalmi helyzetről, ezt megtehetik a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál a 06-1-336-2400-s telefonszámon és awww.utinform.hu oldalon keresztül is.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS