Forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek az M3-as autópálya Mogyoród térségi szakaszán

​Az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán Mogyoród térségében a tengelysúly mérő rendszert és az ahhoz kapcsolódó ellenőrzéseket támogató rendszer ellenőrző méréseit végzik.

A méréseket 2018. május 29., kedd reggel 6 órától egészen május 30., szerda délután 15 óráig végzik. Ebben az időszakban az M3-as autópálya forgalma váltakozva egy forgalmi sávra szűkül, illetve 60 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek.

Az érintett területen forgalom- és sebességkorlátozásra, valamint sávlezárásokra kell számítaniuk a közlekedőknek. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezért arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! A korlátozások és a kivitelezési munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság.

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a közlekedők a nap 24 órájában tájékozódhatnak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon. 

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS