Zajárnyékoló fal építése miatt további forgalomkorlátozásra számíthatnak az autósok az M3-as autópályán, Gödöllő térségében

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában folytatódnak az M3-as autópályán, Gödöllő térségében, a 27-es és a 30-as kilométerszelvények közötti szakaszon a zajárnyékoló fal bontási és építési munkálatai. A közlekedők 2018. április 11-e, szerdától, várhatóan június 30-a, szombatig korlátozásokra és így torlódásokra is számíthatnak a munkaterület környékén.
A munkálatok ideje alatt az M3-as autópálya érintett szakaszán a leálló- és a külső sávot lezárják a szakemberek, így egy forgalmi sávot átterelnek a pálya Miskolc felé vezető oldalára, ezáltal az erre közlekedőknek biztosítva lesz legalább 2 sáv a folyamatos haladás érdekében. A forgalomterelésben érintett szakaszon 60 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.
Az M3-as autópálya 25-ös és 31-es kilométerszelvényei közötti ideiglenes forgalomterelés kiépítését már elkezdték a szakemberek.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be!
Az autósoknak az aktuális forgalmi helyzetről érdemes még utazás előtt tájékozódni a társaság megyei diszpécsereinél vagy Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
A munkavégzés idejére a szakemberek a közlekedők türelmét és megértését kéri.
 
További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS