Hétfőtől elindul a pécsi Árpád híd felújítása

Home / Hírek / Hétfőtől elindul a pécsi Árpád híd felújítása

Hétfőtől elindul a pécsi Árpád híd felújítása

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában több mint nettó 1,11 milliárd forintos hazai forrásból teljes körűen megújul a pécsi Árpád híd. A munkálatok előreláthatóan fél évet vesznek majd igénybe, így április 9-től egészen októberig irányonként 1-1 sávon haladhat majd a forgalom.
Az 58-as számú főúton lévő pécsi vasút feletti Árpád híd teljes felújítása 2018. április 9-én, hétfőn kezdődik. A munkálatok ideje alatt irányonként 1-1 sávon haladhat majd a forgalom. A beruházás váltakozóan a híd alatti utak forgalmi rendjét is érinti majd. A munkálatok előreláthatóan 6 hónapot vesznek igénybe, így a híd rekonstrukciója várhatóan októberre fejeződhet be.
A hazai, több mint nettó 1,11 milliárd forintos forrásból megvalósuló beruházásban a felüljáró teljes körű rekonstrukciójára kerül sor. Többek között a burkolat, a szigetelés, a szegélyek és a vízelvezető rendszer is megújul, továbbá amennyiben szükséges, úgy a szerkezeti elemek javítását is elvégzi a kivitelező.
A felújítási munkák idején a csúcsidőszakokban torlódásokra számíthatnak a közlekedők. Ezért az autósoknak érdemes még utazás előtt tájékozódniuk a szakasz aktuális forgalmi helyzetéről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! A korlátozások és a felújítási munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság.
További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
1024 Budapest, Fényes Elek utca 7-13.
E-mail:kommunikacio@kozut.hu
Weboldal:www.kozut.hu
Facebook:www.facebook.com/MagyarKozut
Instagram:https://www.instagram.com/magyarkozut

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS