Zajárnyékoló fal építése miatt forgalomkorlátozás lép érvénybe az M3-as autópályán Gödöllő térségében

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezúton tájékoztatja a közlekedőket, hogy 2018. március 26-a, hétfő 7 órától, várhatóan 2018. július közepéig az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán – Gödöllő térségében – a 27-es és a 30-as kilométerszelvények között zajárnyékoló fal bontási- és építési munkálatokat végeznek a szakemberek. A munkálatok ideje alatt forgalomkorlátozások lépnek életbe.
A munkálatok ideje alatt minden hétfőn 7 és 10 óra között, keddtől péntekig pedig 7 és 9 óra között lezárják a leálló sávot, valamint 100 km/órás sebességkorlátozás lép érvénybe, míg a külső forgalmi sávot minden hétfőn 10 órától 17 óráig, keddtől péntekig 9 órától 17 óráig zárják le a szakemberek a beruházásban érintett szakaszon. Ezen idő alatt a forgalom 80 km/órás sebességgel haladhat majd a munkaterület mellett.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! A munkavégzés idejére a szakemberek a közlekedők türelmét és megértését kéri.
Az autósoknak az érintett útszakasz aktuális forgalmi helyzetéről érdemes még utazás előtt tájékozódni a társaság megyei diszpécsereinél vagy Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
További információ:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
1024 Budapest, Fényes Elek utca 7-13.
E-mail:kommunikacio@kozut.hu
Weboldal:www.kozut.hu
Facebook:www.facebook.com/MagyarKozut
Instagram:https://www.instagram.com/magyarkozut

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS