Kedden és szerdán is burkolatjavítási munkálatok lesznek az M1-es autópálya több szakaszán

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2018. március 13-án, kedden és március 14-én, szerdán lokális és nagyfelületű burkolatjavítási munkálatokat végez az M1-es autópálya Hegyeshalom és Budapest felé vezető oldalán.
 
Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr térségében, 2018. március 13-án, kedden 8 órától 12 óráig a 114-115-ös kilométerszelvények között, majd 12 óra és 16 óra között a 122-123-as kilométerszelvények között végez burkolatjavítási munkálatokat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A munkálatok ideje alatt a külső sávot lezárják. Az M1-es autópályán Hegyeshalom irányába, Bicske térségében, a 35-36-os kilométerszelvények közötti burkolathibákat javítják a szakemberek, míg Nagyegyháza térségében, a 46-48-as kilométerszelvények között folytatódik a nagyfelületű burkolatjavítás.
Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Zsámbék térségében, a 26-os kilométerszelvényben, valamint Bicske térségében a 31-30-as kilométerszelvények közötti szakaszon végeznek burkolatjavítási munkálatokat.
 
Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr térségében, 2018. március 14-én, szerdán a 122-123-as kilométerszelvények között, a külső sáv lezárása mellett dolgoznak a szakemberek.
 
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy a rendelkezésére álló valamennyi erőforrással és országos átcsoportosítással a lehető legnagyobb volumenben végezzen javítási munkákat. Már télen is a társaság leginkább érintett bicskei mérnöksége mellett több térségből, Komárom-Esztergom, Fejér és Pest megyéből is vezényeltek át brigádokat. Az M1-es autópályán a bicskei mellett kápolnásnyéki, dabasi, komáromi és martonvásári mérnökségi szakembereket, továbbá külső vállalkozásokat is bevonnak a munkákba. Ezen felül Nyíregyházáról egy aszfaltmaró gépet, míg Kaposvárról jövő héttől egy komplett saját gépláncot mozgatnak át a folyamatos munkavégzés biztosításához.
 
A lokális és nagyfelületű javítási munkák mellett néhány héten belül a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Biatorbágy térségében 2,5 kilométeres szakaszon, majd a Herceghalom-Bicske vonalon további 11,75 kilométeres szakaszon lesznek teljes körű sávfelújítási munkák.
 
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! A korlátozások és a javítási munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság.
 
Az M1-es autópálya nagy forgalma miatt a terelések ideje alatt torlódás várható, ezért az autósoknak még utazás előtt érdemes a munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről tájékozódniuk a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
 
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS