Kedden és szerdán is burkolatjavítási munkálatok lesznek az M1-es autópálya több szakaszán

​A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2018. március 13-án, kedden és március 14-én, szerdán lokális és nagyfelületű burkolatjavítási munkálatokat végez az M1-es autópálya Hegyeshalom és Budapest felé vezető oldalán.
 
Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr térségében, 2018. március 13-án, kedden 8 órától 12 óráig a 114-115-ös kilométerszelvények között, majd 12 óra és 16 óra között a 122-123-as kilométerszelvények között végez burkolatjavítási munkálatokat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A munkálatok ideje alatt a külső sávot lezárják. Az M1-es autópályán Hegyeshalom irányába, Bicske térségében, a 35-36-os kilométerszelvények közötti burkolathibákat javítják a szakemberek, míg Nagyegyháza térségében, a 46-48-as kilométerszelvények között folytatódik a nagyfelületű burkolatjavítás.
Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Zsámbék térségében, a 26-os kilométerszelvényben, valamint Bicske térségében a 31-30-as kilométerszelvények közötti szakaszon végeznek burkolatjavítási munkálatokat.
 
Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győr térségében, 2018. március 14-én, szerdán a 122-123-as kilométerszelvények között, a külső sáv lezárása mellett dolgoznak a szakemberek.
 
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy a rendelkezésére álló valamennyi erőforrással és országos átcsoportosítással a lehető legnagyobb volumenben végezzen javítási munkákat. Már télen is a társaság leginkább érintett bicskei mérnöksége mellett több térségből, Komárom-Esztergom, Fejér és Pest megyéből is vezényeltek át brigádokat. Az M1-es autópályán a bicskei mellett kápolnásnyéki, dabasi, komáromi és martonvásári mérnökségi szakembereket, továbbá külső vállalkozásokat is bevonnak a munkákba. Ezen felül Nyíregyházáról egy aszfaltmaró gépet, míg Kaposvárról jövő héttől egy komplett saját gépláncot mozgatnak át a folyamatos munkavégzés biztosításához.
 
A lokális és nagyfelületű javítási munkák mellett néhány héten belül a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Biatorbágy térségében 2,5 kilométeres szakaszon, majd a Herceghalom-Bicske vonalon további 11,75 kilométeres szakaszon lesznek teljes körű sávfelújítási munkák.
 
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! A korlátozások és a javítási munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság.
 
Az M1-es autópálya nagy forgalma miatt a terelések ideje alatt torlódás várható, ezért az autósoknak még utazás előtt érdemes a munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről tájékozódniuk a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve awww.utinform.hu weboldalon.
 
 
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS